My EMS linea di prodotti

La linea di prodotti My EMS è costituita da dispositivi EMS (stimolatori muscolari elettrici) che potete portare con voi ovunque e utilizzare per 20 minuti due volte a settimana invece di sprecare ore in palestra. Questi dispositivi EMS sono per persone impegnate che vogliono rimanere in forma. Ottieni gli stessi risultati, dedicate meno tempo. Usateli per modellare il corpo, perdere peso o aumentare la resistenza.

Maggio 25, 2018

tecnologia EMS

Nov pristop na področju EMS vadb: Gre za metodo, ki je narejena in razvita v celoti v Evopi in prepriča tudi vse tiste, ki že leta prisegajo na klasičen fitness trening in imajo svoje mnenje o novodobnih napravah. Tehnologija nenehno napreduje in tako ponuja boljše rešitve v krajšem času. EMS tehnologija tako kljub električnim impulzom predstavlja naravno pot, ki okrepi celotni mišični sistem telesa, tudi globoke mišice, ki jih z običajnim treningom težko dosežemo. Gre za impliciranje EMS elektrod direktno na kožo nad mišico, pri čemer dosežemo selektivno stopnjevanje zunanjih električnih dražljajev, medtem pa pod nadzorom osebnega trenerja izvajate povsem naravne gibe.
Maggio 25, 2018

Concetto unico di EMS:

Un nuovo approccio nel campo degli esercizi EMS: È un metodo realizzato e sviluppato interamente in Europa e convince anche tutti coloro che da anni giurano sul classico allenamento fitness e hanno la propria opinione sui dispositivi moderni. La tecnologia avanza costantemente e quindi offre soluzioni migliori in meno tempo. Possiamo essere orgogliosi di essere l'unico in Europa che offre un sistema di funzionamento con un concetto unico: Puoi scegliere il tipo di esercizio più adatto a te in un dato momento. Allenati da casa con un trainer virtuale, poiché il nostro programma include una vasta gamma di esercizi dai principianti agli atleti professionisti, oppure prendi parte ad allenamenti in studio o anche nella natura con i tuoi vestiti, dove puoi allenarti in modo un po 'diverso con l'aiuto di un personal trainer. Il tuo abbigliamento unico è compatibile con il dispositivo a casa e con il dispositivo che lo studio ha con il nostro concetto.
Maggio 25, 2018

Perché l’allenamento EMS è più efficace del solito?

V času EMS treninga se simultano aktivira vseh 95% mišic z vsakim kontrakcijskim ciklom. Kot dodatno so mišične kontrakcije močnejše in bolj intenzivne, kot pri običajnih vadbenih naporih. V primerjavi s konvencionalnim treningom z utežmi, se aktivirajo tudi globlje mišice, kar vodi do boljše notranje med-mišične koordinacije. Na podlagi znanstveno dokazanih dejstev, dosežete zelo učinkovite rezultate v kratkem času. Glede na čas kontrakcije in intenzivno delovanje mišic, raziskave potrjujeo, da je učinek 20 minutnega EMS treninga primerljiv z nekaj urami konvencionalnega treninga z utežmi, kar prinaša hitre in vidne rezulate.
Maggio 25, 2018

Domande e risposte frequenti relative a EMS

EMS uporablja elektro stimulacijo za doseganje močnejše in bolj intenzivne mišične kontrakcije, ki jo sicer lahko dosežemo pri navadnemu treningu. Vsekakor je volumen in sama definicija mišice odvisna od vas in vaših ciljev. Nemške raziskave so pokazale, da je trening EMS do 18-krat bolj učinkovit kot običajen trening v fitnesu ali telovadnici.
Maggio 25, 2018

Che cos’è l’esercizio EMS?

Gre za tehnologijo elektrostimulacije mišic, ki mišico krči z električnimi impulzi, ki delujejo na mišico tako, da reproducirajo naravno krčenje, takšno kot se doseže z običajno fizično aktivnostjo, kot je tek, fitness, aerobika in druge vadbe. Elektrostimulatorji reproducirajo natanko enake fiziološke učinke na motorični živec kot možgani in le to povzroči, da se mišica skrči. EMS uporablja elektro stimulacijo za doseganje močnejše in bolj intenzivne mišične kontrakcije, ki jo sicer lahko dosežemo pri navadnemu treningu. Vsekakor je volumen in sama definicija mišice odvisna od vas in vaših ciljev. Nemške raziskave so pokazale, da je trening EMS do 18-krat bolj učinkovit kot običajen trening v fitnesu ali telovadnici.
Maggio 25, 2018

Effetti scientificamente provati dell’EMS:

Znanstveno potrjeni učinki EMS vadbe Rezultati po 6-tedenskem programu EMS nemške športne univerze v Kölnu: Učinkovitost vadbe EMS je do 18-krat višja od običajne vadbe. 20 minutni trening z EMS je primerljiv s tremi 90-minutnimi treningi splošne vadbe. 88 % raziskovancev je po 6 tednih EMS programa zmanjšalo bolečine v hrbtu. 30 % raziskovancev je po 6 tednih EMS programa življenje nadaljevalo povsem brez bolečin v hrbtu. 75 % raziskovancev je potrdilo izboljšanje težav z inkontinenco, medtem ko težave z inkontinenco pri 33% povsem izginile. Povprečna mišična moč se je vsem raziskovancem dvignila za 12 %, mišična vzdržljivost pa za 69%. 85 % vključenih v raziskavo je potrdilo izboljšave telesne postave, 90 % vključenih je potrdilo metodo EMS kot nadvse učinkovito.