Moj EMS LINIJA PROIZVODA

Linija proizvoda Moj EMS su EMS uređaji (električni stimulator mišića) koje možete ponijeti sa sobom bilo gdje i koristiti 20 minuta dva puta tjedno, umjesto da gubite sate u teretani. To su EMS uređaji za prezaposlene ljude koji žele ostati u formi. Uživajte u istim rezultatima, provedite manje vremena. Koristite ih za oblikovanje tijela, mršavljenje ili povećanje izdržljivosti.

25 svibnja, 2018

EMS tehnologija

Nov pristop na področju EMS vadb: Gre za metodo, ki je narejena in razvita v celoti v Evopi in prepriča tudi vse tiste, ki že leta prisegajo na klasičen fitness trening in imajo svoje mnenje o novodobnih napravah. Tehnologija nenehno napreduje in tako ponuja boljše rešitve v krajšem času. EMS tehnologija tako kljub električnim impulzom predstavlja naravno pot, ki okrepi celotni mišični sistem telesa, tudi globoke mišice, ki jih z običajnim treningom težko dosežemo. Gre za impliciranje EMS elektrod direktno na kožo nad mišico, pri čemer dosežemo selektivno stopnjevanje zunanjih električnih dražljajev, medtem pa pod nadzorom osebnega trenerja izvajate povsem naravne gibe.
25 svibnja, 2018

Jedinstveni EMS koncept:

Nov pristop na področju EMS vadb: Gre za metodo, ki je narejena in razvita v celoti v Evopi in prepriča tudi vse tiste, ki že leta prisegajo na klasičen fitness trening in imajo svoje mnenje o novodobnih napravah. Tehnologija nenehno napreduje in tako ponuja boljše rešitve v krajšem času. Pohvalimo se lahko z dejstvom, da smo edini v Evropi, ki ponujamo sistem delovanja z edinstvenim konceptom: Izberete lahko način vadbe, ki vam je v danem trenutku najbolj ustrezen. Vadite od doma z virtualnim trenerjem, saj se v našem programu nahaja širok nabor vaj od začetnikov do profesionalnih športnikov ali pa se s svojo obleko udeležite vadbe v studiu ali celo v naravi, kjer lahko s pomočjo osebnega trenerja opravite trening malo drugače. Vaša edinstvena obleka je namreč združljiva z napravo doma in z napravo, ki jo ima studio z našim konceptom.
25 svibnja, 2018

Zašto je EMS trening učinkovitiji nego inače?

V času EMS treninga se simultano aktivira vseh 95% mišic z vsakim kontrakcijskim ciklom. Kot dodatno so mišične kontrakcije močnejše in bolj intenzivne, kot pri običajnih vadbenih naporih. V primerjavi s konvencionalnim treningom z utežmi, se aktivirajo tudi globlje mišice, kar vodi do boljše notranje med-mišične koordinacije. Na podlagi znanstveno dokazanih dejstev, dosežete zelo učinkovite rezultate v kratkem času. Glede na čas kontrakcije in intenzivno delovanje mišic, raziskave potrjujeo, da je učinek 20 minutnega EMS treninga primerljiv z nekaj urami konvencionalnega treninga z utežmi, kar prinaša hitre in vidne rezulate.
25 svibnja, 2018

Često postavljana pitanja i odgovori vezani uz EMS

EMS uporablja elektro stimulacijo za doseganje močnejše in bolj intenzivne mišične kontrakcije, ki jo sicer lahko dosežemo pri navadnemu treningu. Vsekakor je volumen in sama definicija mišice odvisna od vas in vaših ciljev. Nemške raziskave so pokazale, da je trening EMS do 18-krat bolj učinkovit kot običajen trening v fitnesu ali telovadnici.
25 svibnja, 2018

Što je EMS trening?

Gre za tehnologijo elektrostimulacije mišic, ki mišico krči z električnimi impulzi, ki delujejo na mišico tako, da reproducirajo naravno krčenje, takšno kot se doseže z običajno fizično aktivnostjo, kot je tek, fitness, aerobika in druge vadbe. Elektrostimulatorji reproducirajo natanko enake fiziološke učinke na motorični živec kot možgani in le to povzroči, da se mišica skrči. EMS uporablja elektro stimulacijo za doseganje močnejše in bolj intenzivne mišične kontrakcije, ki jo sicer lahko dosežemo pri navadnemu treningu. Vsekakor je volumen in sama definicija mišice odvisna od vas in vaših ciljev. Nemške raziskave so pokazale, da je trening EMS do 18-krat bolj učinkovit kot običajen trening v fitnesu ali telovadnici.
25 svibnja, 2018

Znanstveno dokazani učinci EMS-a:

Znanstveno potrjeni učinki EMS vadbe Rezultati po 6-tedenskem programu EMS nemške športne univerze v Kölnu: Učinkovitost vadbe EMS je do 18-krat višja od običajne vadbe. 20 minutni trening z EMS je primerljiv s tremi 90-minutnimi treningi splošne vadbe. 88 % raziskovancev je po 6 tednih EMS programa zmanjšalo bolečine v hrbtu. 30 % raziskovancev je po 6 tednih EMS programa življenje nadaljevalo povsem brez bolečin v hrbtu. 75 % raziskovancev je potrdilo izboljšanje težav z inkontinenco, medtem ko težave z inkontinenco pri 33% povsem izginile. Povprečna mišična moč se je vsem raziskovancem dvignila za 12 %, mišična vzdržljivost pa za 69%. 85 % vključenih v raziskavo je potrdilo izboljšave telesne postave, 90 % vključenih je potrdilo metodo EMS kot nadvse učinkovito.