My EMS PRODUCT LINE

My EMS products are EMS devices (electric muscle stimulator) that you can take with you anywhere and use for 20 minutes twice a week instead of wasting hours in the gym. These are EMS devices for busy people who want to stay in shape. Enjoy the same results, spend less time. Use them to shape the body, lose weight or increase endurance.

May 25, 2018

EMS technology

A new approach in the field of EMS exercises: It is a method that is made and developed entirely in Europe and also convinces all those who have been swearing by classic fitness training for years and have their own opinion about modern devices. Technology is constantly advancing and thus offers better solutions in less time. Despite electrical impulses, EMS technology represents a natural path that strengthens the entire muscular system of the body, including deep muscles, which are difficult to achieve with normal training. It involves implying EMS electrodes directly to the skin above the muscle, achieving selective escalation of external electrical stimuli, while performing completely natural movements under the supervision of a personal trainer.
May 25, 2018

Unique EMS concept:

Nov pristop na področju EMS vadb: Gre za metodo, ki je narejena in razvita v celoti v Evopi in prepriča tudi vse tiste, ki že leta prisegajo na klasičen fitness trening in imajo svoje mnenje o novodobnih napravah. Tehnologija nenehno napreduje in tako ponuja boljše rešitve v krajšem času. Pohvalimo se lahko z dejstvom, da smo edini v Evropi, ki ponujamo sistem delovanja z edinstvenim konceptom: Izberete lahko način vadbe, ki vam je v danem trenutku najbolj ustrezen. Vadite od doma z virtualnim trenerjem, saj se v našem programu nahaja širok nabor vaj od začetnikov do profesionalnih športnikov ali pa se s svojo obleko udeležite vadbe v studiu ali celo v naravi, kjer lahko s pomočjo osebnega trenerja opravite trening malo drugače. Vaša edinstvena obleka je namreč združljiva z napravo doma in z napravo, ki jo ima studio z našim konceptom.
May 25, 2018

Why is EMS training more effective than usual?

V času EMS treninga se simultano aktivira vseh 95% mišic z vsakim kontrakcijskim ciklom. Kot dodatno so mišične kontrakcije močnejše in bolj intenzivne, kot pri običajnih vadbenih naporih. V primerjavi s konvencionalnim treningom z utežmi, se aktivirajo tudi globlje mišice, kar vodi do boljše notranje med-mišične koordinacije. Na podlagi znanstveno dokazanih dejstev, dosežete zelo učinkovite rezultate v kratkem času. Glede na čas kontrakcije in intenzivno delovanje mišic, raziskave potrjujeo, da je učinek 20 minutnega EMS treninga primerljiv z nekaj urami konvencionalnega treninga z utežmi, kar prinaša hitre in vidne rezulate.
May 25, 2018

Frequently asked questions and answers related to EMS

EMS uporablja elektro stimulacijo za doseganje močnejše in bolj intenzivne mišične kontrakcije, ki jo sicer lahko dosežemo pri navadnemu treningu. Vsekakor je volumen in sama definicija mišice odvisna od vas in vaših ciljev. Nemške raziskave so pokazale, da je trening EMS do 18-krat bolj učinkovit kot običajen trening v fitnesu ali telovadnici.
May 25, 2018

What is EMS training?

Gre za tehnologijo elektrostimulacije mišic, ki mišico krči z električnimi impulzi, ki delujejo na mišico tako, da reproducirajo naravno krčenje, takšno kot se doseže z običajno fizično aktivnostjo, kot je tek, fitness, aerobika in druge vadbe. Elektrostimulatorji reproducirajo natanko enake fiziološke učinke na motorični živec kot možgani in le to povzroči, da se mišica skrči. EMS uporablja elektro stimulacijo za doseganje močnejše in bolj intenzivne mišične kontrakcije, ki jo sicer lahko dosežemo pri navadnemu treningu. Vsekakor je volumen in sama definicija mišice odvisna od vas in vaših ciljev. Nemške raziskave so pokazale, da je trening EMS do 18-krat bolj učinkovit kot običajen trening v fitnesu ali telovadnici.
May 25, 2018

Scientifically proven effects of EMS:

Znanstveno potrjeni učinki EMS vadbe Rezultati po 6-tedenskem programu EMS nemške športne univerze v Kölnu: Učinkovitost vadbe EMS je do 18-krat višja od običajne vadbe. 20 minutni trening z EMS je primerljiv s tremi 90-minutnimi treningi splošne vadbe. 88 % raziskovancev je po 6 tednih EMS programa zmanjšalo bolečine v hrbtu. 30 % raziskovancev je po 6 tednih EMS programa življenje nadaljevalo povsem brez bolečin v hrbtu. 75 % raziskovancev je potrdilo izboljšanje težav z inkontinenco, medtem ko težave z inkontinenco pri 33% povsem izginile. Povprečna mišična moč se je vsem raziskovancem dvignila za 12 %, mišična vzdržljivost pa za 69%. 85 % vključenih v raziskavo je potrdilo izboljšave telesne postave, 90 % vključenih je potrdilo metodo EMS kot nadvse učinkovito.